طرز تهیه نان توچری؛ نان محبوب ایل بختیاری
به گزارش پزشکی مدرن، توچری یه نون محلیه که با روغن محلی و شکر سرو میشه، این نون واسه بختیاریاست و اطراف مسجدسلیمان.

آموزش پخت توچِری
زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چاله ای
هر کدام از این نان ها طعم ومزه خاصی خود را دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمده ای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل می دهد. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم جهت پخت توچری
تره کوهی 2 قاشق غذا خوری
روغن حیوانی نصف لیوان
آرد: 300 گرم
شکر: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه نان توچری
ابتدا 2 لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم. خمیر حاصله را در تابه ای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم.
صبر میکنیم تا ماده ای شبیه نان درست گردد. سپس نان را ریز نموده و در کاسه میریزیم.
روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان می ریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.
با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
توچِری آماده است. لذت ببرید
شرح مهم برای تهیه توچری نان
توچری یک میان وعده است که نزد بختیاری ها بسیار معروف و محبوب است.
منبع: گردشبان