گوشت ندارم چی بپزم؟ ، دستور نرگسی لوبیا سبز سه سوته

به گزارش پزشکی مدرن، نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه با لوبیا سبز است. لوبیا سبز یکی از سبزیجات پرخاصیت و مفید برای سلامتی است که با ترکیب تخم مرغ، یک غذای مقوی و سیرکننده نونی خواهد شد. اگر آخر ماه است و گوشت های داخل فریزر ته کشیده و در پی رسپی یک هستید، می توانید نرگسی لوبیا سبز را درست کنید که یک غذای شمالی با لوبیا سبز است. در این مقاله از در ما طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز ساده و فوت و فن های خوشمزه شدن نرگسی لوبیا سبز را به شما آموزش خواهیم داد.

گوشت ندارم چی بپزم؟ ، دستور نرگسی لوبیا سبز سه سوته

مواد لازم برای تهیه نرگسی لوبیا سبز (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
لوبیا سبزنیم کیلوگرم
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
سیر (برای سیر داغ)2 حبه
تخم مرغ4 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی2 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
نان، شور و ترشیبرای سرو نرگسی لوبیا سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت نرگسی لوبیا سبز: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز ساده

نرگسی لوبیا سبز یک غذای رژیمی و مناسب برای گیاهخواران هم هست. این غذای خوشمزه هم حاوی فیبر و هم پروتئین بالا است. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز را به شما آموزش می دهیم.

مرحله اول: لوبیا سبزها را آماده کنید

در ابتدا، لوبیا سبزها را پاک کنید. سر و ته لوبیاها را با چاقوی تیز جدا کنید و لوبیاها را در مقدار ها 3 تا 4 سانتی متری خرد کنید. می توانید لوبیاها را درشت تر هم خرد کنید. لوبیا سبزها را در یک قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید.

حدود 5 دقیقه صبر کنید تا گل و لای لوبیاها پاک گردد. سپس آنها را در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید و بشویید. اگر لوبیا سبز تازه ندارید از لوبیا سبز منجمد بهره ببرید و صبر کنید تا یخ لوبیاها باز گردد.

شما می توانید لوبیا سبز منجمد را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: پیاز را در روغن تفت دهید

لوبیا سبزهای شسته شده را کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته گردد. پیازها و سیرها را در این فاصله پوست بگیرید. پیازها را به صورت خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم ریز خرد نموده یا رنده کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند. بعد از سرخ شدن پیازها، سیرها را هم در تابه بریزید و برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد.

در صورت تمایل می توانید روغن سرخ کردنی، سیر داغ و پیاز داغ آماده را از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله سوم: لوبیا سبزها را تفت دهید

سپس لوبیا سبزها را در تابه بریزید و هم بزنید تا سرخ شوند. حدود 5 دقیقه لوبیا سبزها را تفت دهید. گوجه ها را بشویید و رنده کنید. می توانید به صورت نگینی ریز هم آنها را خرد کنید. بعد از سرخ شدن لوبیا سبزها، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید تا طعم خام ادویه ها هم گرفته گردد.

شما می توانید ادویه های معطر غذا، مثل فلفل سیاه و زردچوبه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم: رب گوجه و گوجه فرنگی را اضافه کنید

در ادامه رب گوجه () را در تابه بریزید و تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خامی آن گرفته گردد. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکدست با لوبیاها مخلوط شوند. شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید. صبر کنید تا لوبیاها بپزند و نرم شوند. آب گوجه فرنگی ها باید در نهایت کشیده گردد و به روغن بیفتند. حدود 15 دقیقه لوبیاها را بپزید.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله پنجم: تخم مرغ ها را اضافه کنید

وقتی آب داخل تابه کشیده شد، طعم غذا را بچشید و به مقدار کافی، نمک اضافه کنید. مزه ها را مقدار کنید. باید لوبیاها کاملا پخته شده باشند ولی له نشوند. سپس تخم مرغ ها را روی لوبیاها بشکنید. می توانید تخم مرغ ها را با لوبیاها و دیگر مواد، هم بزنید تا به صورت نیمرو و بدون هم زدن، صبر کنید تا زرده ها کمی سفت شوند. سپس شعله را خاموش کنید.

تخم مرغ را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله آخر: نرگسی لوبیا سبز را سرو کنید

حدود 3 تا 5 دقیقه بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها صبر کنید. بعد از پختن نرگسی، شعله را خاموش کنید. اگر تخم مرغ ها را هم نزده اید، در هر بشقاب سرو، نرگسی و یک تخم مرغ با زرده قرار دهید. نرگسی لوبیا سبز را می توانید با نان، سبزی خوردن،، و سرو کنید.

انواع نان، انواع ترشی و انواع شور را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه نرگسی لوبیا سبز با گوشت

برای تهیه نرگسی لوبیا سبز با گوشت، برای نیم کیلوگرم لوبیا سبز، 250 گرم گوشت چرخ نموده مخلوط در نظر بگیرید. لوبیا سبزهای خرد شده و شسته را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

در یک تابه دیگر پیاز داغ بگیرید و گوشت چرخ نموده را در آن تفت دهید. ادویه های معطر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه اجازه دهید گوشت با ادویه ها مزه دار گردد. سپس لوبیاهای سرخ شده را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید.

رب گوجه و گوجه فرنگی هم اضافه کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه لوبیا را با گوشت بپزید. وقتی آب داخل تابه کشیده شد، تخم مرغ ها را مانند روش بالا اضافه کنید. تخم مرغ ها که سفت شدند، شعله را خاموش نموده و نرگسی لوبیا سبز با گوشت چرخ نموده را سرو کنید.

گوشت چرخ نموده را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز

  • می توانید رب گوجه و گوجه فرنگی را از مواد نرگسی لوبیا سبز حذف کنید.
  • استفاده از انواع ادویه های معطر و سبزیجات معطر خشک یا تازه مثل نعناع، اسفناج، جعفری و … در نرگسی لوبیا سبز، اختیاری است.
  • می توانید همراه با لوبیا سبز، کمی هویج نگینی یا رنده شده، مقداری سیب زمینی نگینی و سرخ شده و قارچ هم در نرگسی لوبیا سبز بهره ببرید.
  • حتما زمانی که تخم مرغ ها را اضافه می کنید، باید آب داخل تابه کشیده شده و به خورد لوبیاها رفته باشد.
  • تخم مرغ هایی را که به نرگسی لوبیا سبز اضافه می کنید، می توانید به صورت هم نزده یا همزده به کار ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن نرگسی لوبیا سبز

چرا لوبیا در نرگسی لوبیا سبز سفت می گردد؟

اگر لوبیا سبزها را قبل از اضافه کردن تخم مرغ به آنها، نپزید یا به مقدار کافی سرخ و نرم نشده باشند، بعد از پختن نرگسی، لوبیاها سفت می مانند.

چطور بوی تخم مرغ در نرگسی را بگیریم؟

برای اینکه تخم مرغ بوی نامطبوعی در نرگسی لوبیا سبز ندهد، باید همه آب لوبیاها و گوجه فرنگی، گرفته گردد. اگر هنوز در تابه آب سبزیجات وجود داشته باشد، تخم مرغ بو می گیرد و تمام غذا بوی زهم تخم مرغ می دهد. استفاده از ادویه ها، سیر و پیاز را نباید فراموش کنید. این مواد می توانند در گرفتن بوی زهم تخم مرغ، پیروز عمل نمایند.

چاشنی نرگسی لوبیا سبز چیست؟

در بیشتر مواقع، از رب گوجه فرنگی به همراه گوجه فرنگی، برای رنگ مجذوب کننده تر و طعم خوشمزه تر استفاده می گردد اما می توانید رب گوجه و خود گوجه فرنگی را حذف کنید و تنها از زردچوبه و ادویه های معطر برای طعم و رنگ دادن به نرگسی لوبیا سبز بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 22 آبان 1403 بروزرسانی: 22 آبان 1403 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 1405

به "گوشت ندارم چی بپزم؟ ، دستور نرگسی لوبیا سبز سه سوته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت ندارم چی بپزم؟ ، دستور نرگسی لوبیا سبز سه سوته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید