لازانیا با مرغ و سس بشامل ، با این رسپی توی تابه هم درست میشه!
به گزارش پزشکی مدرن، لازانیا با مرغ، یکی از خوشمزه ترین انواع لازانیا است که می توانید به عنوان و درست کنید. در تهیه لازانیا مرغ، به جای گوشت چرخ نموده از مرغ تفت داده شده، مرغ پخته و ریش و مرغ چرخ شده می توانید بهره ببرید. سس بشامل، قارچ و ورقه های لازانیا هم جزو جدانشدنی این لذیذ محسوب می شوند. البته می توانید با سبزیجات و ادویه های مختلف، طعم های جدیدی به لازانیا مرغ، اضافه کنید. در این مقاله از در روش طرز تهیه لازانیا با مرغ با سس سفید مخصوص و نکات پخت و خوشمزه شدن لازانیا مرغ می پردازیم.

طرز تهیه لازانیا با مرغ؛ در یک نگاه
برای درست کردن لازانیا با مرغ، ابتدا مرغ را با پیاز، سیر و ادویه های معطر تفت دهید. سپس بقیه سبزیجات مثل قارچ، فلفل دلمه و رب گوجه و سس تند را اضافه کنید. مایه مرغ را به این روش آماده کنید و کنار بگذارید.
سس سفید را با آرد، کره و شیر درست کنید. لازانیاها را در آب در حال جوش بجوشانید و آبکش کنید. در یک ظرف مخصوص فر، یک لایه سس سفید، یک لایه ورق لازانیا، یک لایه سس مرغ، یک لایه پنیر پیتزا بریزید. دوباره لایه ها را تکرار کنید تا موادتان تمام گردد و لایه آخر، پنیر پیتزا باشد.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید. سپس لازانیا مرغ را بیرون بیاورید و آن را سرو کنید.
برای مطالعه مواد لازم، جزییات و روش کامل طرز تهیه لازانیا با مرغ ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ با سس سفید
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 200 گرم |
پیاز (برای پیاز داغ) | 2 عدد میانه |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
لازانیا | 1 بسته (16 ورق) |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
سس تند قرمز | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر پیتزا | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
انواع سس | برای سرو لازانیا مرغ |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت لازانیا با مرغ: 20 دقیقه
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
مراحل طرز تهیه لازانیا با مرغ و قارچ و سس بشامل
لازانیا با مرغ و قارچ مثل لازانیا با مرغ و سیب زمینی و یکی از غذاهای پرطرفدار و مجلسی است که به خاطر استفاده از پنیر پیتزا، گوشت مرغ و سس سفید بشامل، تا ساعت ها شما را سیر نگه می دارد. کافی است مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا با مرغ را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مرغ و سبزیجات را آماده کنید
ابتدا برای تهیه لازانیا با مرغ، ابتدا سینه مرغ را بشویید و آبکش کنید. قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی نازک خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم بشویید و به صورت ریز خرد کنید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و بشویید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و سیر را رنده کنید.
در صورت تمایل می توانید سینه مرغ و قارچ را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید
سینه مرغ را روی تخته آشپزی به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. پیاز نگینی شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند. سیرها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند گردد. سپس سینه مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها سفید گردد.
روغن سرخ کردنی و پخت و پز و پیاز داغ آماده را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله سوم: بقیه سبزیجات را اضافه کنید
در ادامه، ادویه های معطر غذا شامل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. می توانید از ادویه هایی مثل، آویشن، و … هم بهره ببرید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده گردد. بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
برای خرید انواع ادویه معطر غذا از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.
مرحله چهارم: مایه مرغ لازانیا را آماده کنید
در این مرحله، رب گوجه و سس تند قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته گردد. به مقدار 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار، به تابه آب اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ و سبزیجات برای 10 دقیقه بپزند.
رب گوجه فرنگی و سس تند قرمز را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله پنجم: ورقه های لازانیا را آماده کنید
اگر ورقه های لازانیا از نوع نیمه آماده نیستند، در یک قابلمه میزانی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. سپس ورقه ها را در آب جوش بریزید و بنا به توصیه شرکت سازنده لازانیا، حدود 7 تا 10 دقیقه، ورقه های لازانیا را بجوشانید تا نرم شوند. سپس ورقه ها را آبکش کنید و زیر آب سرد یا ولرم بگیرید. بعد ورقه ها را جدا کنید و روی دستمال بگذارید.
برای خرید ورقه لازانیا می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله ششم: سس سفید بشامل را درست کنید
قبل از درست کردن سس بشامل ()، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در یک تابه جدا، آرد را بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را تفت دهید تا کمی از خامی بیفتد. سپس کره را اضافه کنید.
کره و آرد را با هم تفت دهید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس شیر (همدما با محیط باشد) را به تدریج به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نباشد. در نهایت باید یک سس رقیق داشته باشید. کمی فلفل سیاه و نمک هم اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
شما می توانید آرد، انواع کره حیوانی و گیاهی و شیر را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله هفتم: مواد لازانیا را به صورت لایه ای در ظرف بچینید
در یک ظرف مخصوص فر، یک لایه از سس سفید بریزید و با برس آشپزی، کف و دیواره های قالب را به سس آغشته کنید. سپس چند ورق از لازانیا را کف ظرف بچینید. روی ورقه ها را از مایه مرغ بریزید و یک لایه پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید.
دوباره یک لایه ورقه لازانیا، یک لایه سس، یک لایه مایه مرغ و یک لایه پنیر بریزید. لایه ها را به همین شکل تکرار کنید. برای لایه آخر باید سس سفید و پنیر پیتزا بریزید.
انواع پنیر پخت و پز مثل پنیر پیتزا را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله هشتم: لازانیا با مرغ را در فر بپزید
در این مرحله از طرز تهیه لازانیا با مرغ و قارچ، وقتی موادتان تمام شد، روی ظرف را فویل آلومینیومی نازک بپیچید و ظرف را در طبقه وسط فر که گرم شده بگذارید. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا لازانیا بپزد. سپس فویل را باز کنید. گریل را روشن کنید و ظرف را در فر بگذارید. حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا پنیر لازانیا طلایی گردد.
مرحله آخر: لازانیا مرغ را سرو کنید
در آخر وقتی لازانیا با مرغ آماده شد، ظرف لازانیا را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی از دما بیفتد. بعد با یک چاقوی تیز، لازانیا را به مقدار های دلخواه برش بزنید. برش های لازانیا را در ظرف سرو بگذارید و سس دلخواه () به صورت گرم میل کنید.
برای خرید انواع سس می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
روش تهیه لازانیا با مرغ در تابه بدون فر
برای طرز تهیه لازانیا با مرغ در ماهیتابه رژیمی و بدون فر، مواد لازانیا را به روش بالا آماده کنید و به جای چیدن لایه های لازانیا در ظرف مخصوص فر، آنها را در تابه رژیمی بچینید. لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.
سپس تابه را روی شعله ملایم گاز بگذارید یا ترجیحا زیر تابه را شعله پخش کن قرار دهید. درب تابه را ببندید و حدود 35 دقیقه صبر کنید تا لازانیا با مرغ در تابه بپزد. وقتی لازانیا پخت و پنیر نرم شد، می توانید آن را سرو کنید.
دستور تهیه لازانیا با مرغ در توستر
روش تهیه لازانیا مرغ در توستر، مشابه طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر است. بعد از اینکه همه لایه های لازانیا را مثل روش اول آماده کردید و در ظرف مخصوص فر چیدید، روی آن را با فویل آلومینومی بپوشانید و در توستر بگذارید. دمای توستر را روی 120 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف را در توستر بگذارید. بعد از 20 دقیقه لازانیا مرغ و قارچ شما در توستر می پزد.
نکات مهم در طرز تهیه لازانیا با مرغ
- برای طرز تهیه لازانیا با مرغ ریش ریش، ابتدا مرغ را با پیاز، ادویه های معطر و کمی آب بپزید و بعد آنها را ریش ریش کنید. سپس مرغ را با پیاز، سبزیجات، سس تند (اختیاری)، رب گوجه و ادویه های دلخواه تفت دهید و مواد میانی لازانیا را درست کنید. بقیه مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید.
- برای طرز تهیه لازانیا با مرغ چرخ نموده، مراحل طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده را دنبال کنید و به جای گوشت چرخ نموده از مرغ چرخ نموده بهره ببرید.
- برای خوشمزه تر شدن لازانیا مرغ می توانید از 1 یا 2 قاشق غذاخوری سس فلفل یا سس تند هم به همراه رب گوجه فرنگی بهره ببرید.
- هرگز سس سفید بشامل را از دستور تهیه لازانیا با مرغ، حذف نکنید. چون استفاده از سس سفید، باعث نرم شدن ورقه های لازانیا می گردد و مانع خشک شدن لازانیا می گردد.
نکاتی در خصوص آماده کردن ورقه های لازانیا
- قبل از جوشاندن ورقه های لازانیا، به راهنمای روی پاکت لازانیا توجه کنید. بعضی لازانیاها نیمه آماده هستند و نباید آنها را جوشاند. چون به محض جوشاندن، به هم می چسبند و قابل جدا شدن نیستند. این لازانیاها را باید به صورت خشک و بدون جوشاندن بهره ببرید.
- بعد از جوشاندن ورقه های لازانیا و آبکش کردن آنها، حتما ورقه ها را زیر آب سرد بگیرید و از هم جدا نموده و روی دستمال تمیز بگذارید تا به هم نچسبند.
- قبل از جوشاندن لازانیا، از تکه یا خرد کردن لازانیاها، خودداری کنید. می توانید بعد از جوشاندن و نرم شدن لازانیاها، این کار را انجام دهید.
فوت و فن های خوشمزه شدن لازانیا مرغ
برترین پنیر برای لازانیا با مرغ چیست؟
پنیرهای پخت و پز که حالت کشدار دارند، مثل پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، پنیر چدار یا گودا، برترین پنیرها برای استفاده در لازانیا هستند.
برترین سس برای لازانیا مرغ چیست؟
استفاده از سس رب گوجه فرنگی، سس تند و سس سفید بشامل برای بین لایه های لازانیا، طعم غذا را بسیار خوشمزه تر می نماید، ولی سس بشامل را هرگز حذف نکنید.
منبع: افق کوروش