طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم، مرحله به مرحله
به گزارش پزشکی مدرن، مرغ سوخاری با آرد گندم یک روش ساده و خوشمزه برای پخت مرغ است که می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. این روش طعمی منحصر به فرد و لذیذ به مرغ می دهد و می تواند جایگزینی عالی برای مرغ سوخاری های دیگر باشد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری و طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر پانکو را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم را آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم
- مرغ (تکه های دلخواه) 1 کیلوگرم
- آرد گندم 2 پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1 پیمانه
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم
1. آماده کردن مرغ و مخلوط آرد و مخلوط شیر
در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم ابتدا مرغ ها را بشویید و به خوبی خشک کنید سپس در حالی که مرغ ها خشک می شوند، در یک کاسه بزرگ، آرد گندم، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و در نهایت هم در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
2. آماده کردن مرغ سوخاری و پخت آن
در این مرحله که تکه های مرغ کاملا خشک شده اند، هر تکه مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا به طور کامل آغشته گردد بعد روغن را در یک قابلمه یا ماهیتابه مناسب به مقدار کافی گرم کنید تا داغ گردد در نهایت هم مرغ های آغشته شده را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند بعد هم مرغ های سوخاری شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته گردد.
نکات تکمیلی برای تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم
تهیه و پخت مرغ سوخاری با آرد گندم هم درست مثل طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر چیپس و کرانچی است که با وجود آسان بودن، نکات و فوت وفن های مهمی دارد و باید حتما زمان تهیه آن مدنظر قرار گیرد.
روش تهیه مرغ سوخاری با آرد گندم در فر
برای پخت مرغ سوخاری با آرد گندم در فر، ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و در نهایت مرغ های آغشته شده به مخلوط آرد را روی سینی فر قرار دهید. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا مرغ ها طلایی و ترد شوند. در نیمه پخت، مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکسان پخته شوند.
فقط دقت داشته باشید زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر و ضخامت تکه های مرغ متفاوت باشد.
طعم دار کردن بیشتر مرغ سوخاری
برای طعم بهتر می توانید از ادویه های دلخواه خود مانند پودر آویشن، پودر جعفری و پودر گشنیز هم در مخلوط آرد بهره ببرید.
استفاده از انواع آرد و پودر به جای آرد گندم در تهیه مرغ سوخاری
می توانید از آرد سوخاری یا آرد پانکو به جای آرد گندم هم برای تهیه مرغ سوخاری بهره ببرید.
تردتر شدن مرغ سوخاری
برای اینکه مرغ سوخاری شما تردتر گردد، می توانید قبل از سرخ کردن، مرغ هایی که در مخلوط آرد و تخم مرغ گذاشته اید را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا قشنگ مزه دار گردد.
استفاده از انواع سس در کنار مرغ سوخاری
مرغ سوخاری با آرد گندم را می توانید مثل مرغ سوخاری با آرد سفید، با سس های مختلف مانند سس مایونز، سس کچاپ و سس خردل سرو کنید. اگر هم دوست دارید سس های خاص تهیه کنید می توانید مطلب انواع سس برای مرغ سوخاری را در کتاب کاله مطالعه کنید.
منبع: کتاب کاله