طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای

به گزارش پزشکی مدرن، یکی از محبوب ترین دسر ها در دنیا، چیز کیک ها هستند. کیک هایی که در بخشی از رسپی آن ها از پنیر استفاده می گردد. در این مطلب از بلاگ خبرنگاران طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای را به شما آموزش می دهیم و نکاتی که هنگام درست کردن این دسر خوشمزه، باید بدانید را مرور می کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای

دستور پخت چیز کیک پنیر خامه ای یخچالی

ممکن است استفاده از فر، برای درست کردن انواع کیک و دسر کار دشواری به نظرتان بیاید. در این صورت می توانید از این دستور پخت بهره ببرید که بدون احتیاج به فر، چیز کیک خوش مزه ای را برایتان مهیا می نماید.

مواد لازم برای درست کردن چیز کیک پنیر خامه ای

  • بیسکوئیت کراکر (غیر شیرین): 100 گرم
  • کره: 60 گرم
  • ژلاتین ورقه ای: 7 گرم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • شکر: 45 گرم
  • آبلیمو: 10 میلی لیتر (یا یک برش لیموی تازه)
  • خامه سفت شده (تا 60 درصد) : 300 گرم
  • پسته یا مغز های خرد شده دیگر: به اندازه لازم
  • کمپوت میوه های مختلف: به اندازه لازم

طرز تهیه چیز کیک پینر خامه ای یخچالی

در روش پخت چیز کیک پنیر خامه ای سه مرحله مختلف را پشت سر می گذاریم، ابتدا بخش بیسکوئیتی و بعد بخش پنیری را به صورت جداگانه آماده می کنیم. سپس آن ها را روی همدیگر در قالب می گذاریم. در ادامه هر سه مرحله را توضیح می دهیم:

مرحله اول: درست کردن بخش بیسکوئیتی (کراست)

  1. ابتدا تابه ای را روی شعله ملایم گذاشته و اجازه دهید کره به خوبی در آن آب گردد. سپس آن را از روی شعله بردارید.
  2. بیسکوئیت ها را در مخلوط کن یا آسیاب برقی ریخته و پودر کنید. سپس کره آب شده را به آن بیافزایید و دوباره به خوبی مخلوط کنید تا خمیری به دست بیایید.
  3. قالب مد نظر خود را تمیز کنید و سپس مخلوط کره و بیسکوییت را در آن بریزید. سپس به یاری یک قاشق آن را فشرده و سطحش را صاف و یکدست می کنیم.
  4. قالب را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط کره و بیسکوییت، سفت شده و به اصطلاح خودش را بگیرد.

مرحله دوم: آماده کردن بخش پنیری

در این مرحله به سراغ آماده کردن بخش سطحی چیز کیک می رویم.

  1. ورقه های ژلاتین را برای 5 دقیقه درون آب سرد بگذارید. سپس ضروری است آنها را به روش بن ماری آب کنید. برای این کار ابتدا روی گاز ظرف آبی را به درجه جوش برسانید و سپس ژلاتین را به همراه 15 میلی گرم آب گرم، روی بخار ظرف ذوب کنید.
  2. پنیر خامه ای را هم بزنید تا بافت نرمی به خود بگیرد. سپس آبلیمو و شکر را به آن بیفزایید تا به حالت خمیری نرم در بیاید.
  3. سپس ژلاتین را به این مخلوط اضافه کنید.
  4. خامه را با همزن، به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد و به دیگر مواد اضافه نموده و مخلوط کنید تا یکدست گردد.

مرحله سوم: کنار هم قرار دادن پنیر و کراست

  1. در این زمان، بخش بیسکوئیتی باید خودش را گرفته باشد. آن را از یخچال بیرون می آوریم.
  2. کمپوت ها را به صورت ورقه ای بر روی کراست می گذاریم. دقت کنید که اگر می خواهید چیز کیک پنیر خامه ای شما بدون طعم باشد، لازم نیست از کمپوت ها بهره ببرید.
  3. مخلوط پنیر را روی کمپوت ها بریزید و سطح آن را صاف کنید. برای یک ساعت به چیز کیک اجازه دهید تا در یخچال استراحت کند.
  4. بعد از این مدت، چیز کیک را از یخچال خارج نموده و قالب آن را جدا کنید.
  5. می توانید روی آن را با خامه قنادی، انواع میوه ها و پسته خرد شده تزئین کنید.

این دستور پخت، برای 4 نفر مناسب بوده و مدت زمان آماده کردن وسایل و درست کردن چیز کیک پنیر خامه ای از این روش 3 ساعت است.

طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای در فر

در ادامه نوع دیگری از چیز کیک پنیر خامه ای را به شما معرفی می کنیم که به چیز کیک نیویورکی معروف است و در رسپی آن، تفاوت هایی با روش قبل وجود دارد. در این روش به فر احتیاج دارید.

مواد لازم برای چیز کیک پنیر خامه ای نیویورکی

  • بیسکوییت ساقه طلایی: 200 گرم
  • آب پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 150 گرم
  • پنیر خامه ای: 500 گرم
  • خامه قنادی: 130 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • تخم مرغ: کامل 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • آب لیمو: 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل: به اندازه لازم

طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای نیویورکی

  1. ابتدا بیسکوئیت ها را در مخلوط کن یا آسیاب برقی بریزید تا زمانی که کاملاً خرد و یکدست شوند.
  2. کره را ذوب کنید و به پودر بیسکوئیت اضافه کنید. باز هم در مخلوط کن بریزید تا خمیری نرم به دست آید. آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  3. مواد را درون قالب ریخته و با پشت قاشق آن ها را یک دست کنید. این مواد باید برای نیم ساعت در یخچال استراحت نمایند.
  4. در یک کاسه جداگانه تخم مرغ، شکر، آب لیمو و وانیل را بریزید و همگی را به خوبی هم بزنید.
  5. سپس نوبت اضافه کردن خامه و پنیر است. این مواد باید به صورت خمیری در بیایند و به صورت کاملاً یکدست باشند.
  6. خمیر پنیری را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید و آن را در دمای 160 درجه، برای یک ساعت درون فر بگذارید.
  7. پس از پخته شدن، کیک را به مدت 3 تا 5 ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک گردد.
  8. می توانید روی چیز کیک را به یاری انواع سس میوه تزئین کنید.

این دستور برای 5 نفر آماده شده است و زمان پخت آن تقریباً دو ساعت و نیم است.

ترفند های مهم در دستور پخت چیز کیک خامه ای

  • همان طور که مشاهده کردید، در هر دو روش درست کردن چیز کیک پنیر خامه ای بدون فر و با فر، چیز کیک احتیاج دارد تا به خوبی در یخچال استراحت کند تا بتواند بافت و طعم خود را بگیرد. پس اگر دوست دارید از چیز کیک به عنوان میان وعده بهره ببرید، توصیه می کنیم از چند ساعت قبل فرآیند پختن را شروع کنید تا عجله ای در کار نباشد.
  • برترین قالب برای پختن چیز کیک پنیر خامه ای، قالب های کمربندی هستند. چرا که هم اضافه کردن پنیر به لایه بیسکوئیتی در این قالب ها آسان تر است و هم خارج کردن خود کیک از قالب، سختی ندارد و شکل آن را حفظ می نماید.
  • پس از آماده شدن چیز کیک پنیر خامه ای، می توانید لایه ای از ژله، سس شکلات یا میوه های مختلف را برای تزئین به آن اضافه کنید تا ظاهر مجذوب کننده تری داشته باشد.

جمع بندی

در این مطلب روش ها و دستور پخت چیز کیک پنیر خامه ای را به شما آموزش دادیم. شما این دسر خوشمزه را به یاری چه دستور پختی درست می کنید؟ به نظر شما چیز کیک پنیر خامه ای که در فر آماده شده است کیفیت بیشتری دارد یا نمونه های یخچالی آن؟ بسیار شادمان می شویم اگر بدانیم شما دیگر چه ترفند هایی برای درست کردن چیز کیک پنیر خامه ای به کار می برید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 20 بهمن 1403 بروزرسانی: 20 بهمن 1403 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 1450

به "طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید