طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی ؛ شیرینی خاص با ترکیبی از شکلات
به گزارش پزشکی مدرن، لاوا کیک شکلاتی، یک شیرینی خاص و خوشمزه است که با ترکیب منحصر به فردی از شکلات ساخته می گردد. این شیرینی که به آن کیک آتشفشانی هم می گویند دارای طعم شیرین و شکلاتی است. در ادامه، طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی را مرور می کنیم. لاوا
مواد لازم برای تهیه لاوا کیک شکلاتی
- شکلات تلخ 205 گرم
- آرد 80 گرم
- شکر 40 گرم
- شکر قهوه ای 42 گرم
- وانیل 1 گرم
- تخم مرغ 210 گرم
- کره 205 گرم
طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی
ذوب کردن شکلات
اولین مرحله از طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی باید کره و شکلات را جداگانه ذوب نموده و با هم مخلوط کنید و بعد این مخلوط را کنار بگذارید.
مخلوط تخم مرغ و شکر
حالا در این مرحله از تهیه لاوا کیک باید تخم مرغ ها، شکر و شکر قهوه ای را به آرامی با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل گردد.
اضافه کردن آرد و وانیل
اکنون نوبت آن است که مخلوط کره و شکلات را به موارد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. در ادامه آرد و وانیل را اضافه نموده و تا یکدست شدن هم بزنید. خمیر به دست آمده را خوب ورز داده و بگذارید کمی استراحت کند.
پخت لاوا کیک
اکنون نوبت آن رسیده که خمیر به دست آمده را در قالب مناسب بریزید و در فر برقی با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا کیک لاوا شما آماده گردد. می توانید از زیر کیک آن را خالی کنید و سس شکلاتی رفیق شده به آن اضافه کنید. طرز تهیه سس شکلاتی را در کتاب کاله بخوانید.
نکات مهم
برای پخت این مدل کیک بهتر است از ظرف های سرامیکی که رمیکن نامیده می گردد بهره ببرید. (از رینگ استیل که زیر آن فویل کشیده شده نیز می توانید بهره ببرید.)
اگر از فر گازی یا صنعتی استفاده می کنید باید دمای آن را 200 درجه و مدت پخت را 18 دقیقه در نظر بگیرید. فقط توجه داشته باشید که همین قدر که لبه های کیک پخته گردد کافی است. نباید داخل کیک پخته و سفت گردد.
منبع: کتاب کاله