راز پفکی شدن قارچ سوخاری رستوران چیه؟ ، 2 رسپی فست فودی

به گزارش پزشکی مدرن، قارچ سوخاری یکی از غذاهای فست فودی و بسیار محبوب محسوب می گردد. قارچ سوخاری را به راحتی و در مدت زمان کوتاهی در خانه می توانید تهیه کنید و از آن به عنوان پیش غذا، میان وعده یا در کنار وعده های اصلی غذا استفاده و سرو کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی پولکی و فوت و فن های خوشمزه قارچ سوخاری رستورانی در منزل خواهیم پرداخت.

راز پفکی شدن قارچ سوخاری رستوران چیه؟ ، 2 رسپی فست فودی

مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی (روش اول)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
قارچ (سایز کوچک)300 گرم
آرد سفید4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری1 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر آویشن و پودر سیر1 قاشق غذاخوری
پاپریکا و پودر پیازنصف قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
سسبرای سرو قارچ سوخاری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان تهیه قارچ سوخاری: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی

با تهیه قارچ سوخاری به شیوه رستورانی در منزل ضمن اطمینان از سلامت و بهداشتی بودن آن می توانید از طعم لذیذش لذت کافی را ببرید.

مرحله اول: قارچ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه قارچ سوخاری باید قارچ ها را بشویید و آماده کنید. پوست روی قارچ را با یک چاقوی تیز جدا کنید. از آنجا که پوست قارچ بسیار نازک است مراقب باشید هنگام جدا کردن به قسمت گوشتی آن آسیبی نرسانید. قارچ ها را با آب بشویید و بلافاصله با یک دستمال یا پارچه نخی آن را خشک کنید تا هیچگونه رطوبتی نداشته باشد.

شما می توانید برای تهیه قارچ به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام نمائید.

مرحله دوم: تخم مرغ و نمک را ترکیب کنید

در این مرحله دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با قاشق آن را هم بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاید. بعد از آنکه تخم مرغ ها را کامل هم بزنید؛ به شکلی که زرده و سفیده آن کاملا مخلوط شد میزان لازم از نمک را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شوند.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ و نمک به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: آرد سفید و ادویه را مخلوط کنید

در ادامه، آرد سفید را در یک ظرف گود بریزید. برای تهیه قارچ پولکی خوشمزه استفاده از ادویه های مختلف بسیار مهم است. در این مرحله ادویه ها شامل فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز را به آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ادویه ها کاملا با آرد مخلوط شوند. در این مرحله پودر سوخاری را نیز در یک ظرف مناسب بریزید و کنار دست خود قرار دهید.

شما می توانید برای تهیه آرد سفید، پودر سوخاری و انواع ادویه شامل فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: قارچ سوخاری را درست کنید

برای درست کردن قارچ سوخاری، قارچ ها را ابتدا در ظرف آرد بزنید. سپس آن ها را در مایه تخم مرغ بزنید تا همه قسمت ها به تخم مرغ آغشته گردد. در آخر، قارچ ها را با قاشق از تخم مرغ بیرون بیاورید و در پودر سوخاری بزنید و آن را بغلتانید تا آغشته به آرد سوخاری گردد. همه قارچ ها را به همین روش به مایه سوخاری آغشته کنید.

مرحله پنجم: قارچ سوخاری را سرخ کنید

بعد از سوخاری کردن قارچ ها، یک تابه را روی حرارت بگذارید و در آن به میزان کافی، روغن بریزید. بهتر است از یک تابه کوچک و گود بهره ببرید تا قارچ ها در آن کاملا غوطه ور شوند. اجازه دهید روغن داغ گردد. سپس قارچ ها را به آرامی در روغن بریزید و اجازه دهید همه طرف آن کاملا سرخ و طلایی شوند.

شما می توانید روغن سرخ کردنی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله آخر: قارچ سوخاری را سرو کنید

قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج گردد. سپس قارچ سوخاری شده را با انواع سس دلخواه مثل سس ساندویچ ()، سرو کنید.

شما می توانید انواع سس از جمله سس ساندویچ را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری با دلستر (روش دوم)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
قارچ250 گرم
تخم مرغ1 عدد
دلستر (ساده و بدون طعم)نصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد سفیدنصف لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر آویشن و پودر سیر1 قاشق غذاخوری
پاپریکا و پودر پیازنصف قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 40 دقیقه

مدت زمان تهیه قارچ سوخاری: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه قارچ سوخاری بدون پودر سوخاری

قارچ سوخاری را با دلستر و بدون پودر سوخاری نیز می توانید تهیه کنید. در این روش از دلستر بدون طعم و بیکینگ پودر باید استفاده گردد تا قارچ پفکی گردد.

مرحله اول: قارچ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر، مطابق با دستور پخت قبلی باید قارچ ها را آماده کنید. پوست نازک قارچ را جدا کنید. قارچ ها را بشویید و بلافاصله با دستمال خشک کنید تا هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد.

مرحله دوم: تخم مرغ را هم بزنید

یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید. سپس با چنگال یا همزن آن را هم بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیاید و یکدست گردد.

مرحله سوم: آرد و ادویه ها را اضافه کنید

در ادامه، میزان لازم از آرد را به همراه تمام ادویه ها به تخم مرغ هم زده اضافه کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم: دلستر را اضافه کنید

برای تهیه قارچ سوخاری بدون پودر سوخاری احتیاج به دلستر دارید. در این مرحله حتما از دلستر بدون طعم بهره ببرید. دلستر را به دیگر مواد سوخاری اضافه کنید و مجددا همه مواد را با چنگال یا همزن هم بزنید که به طور یکدست ترکیب شوند.

شما می توانید دلستر را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله پنجم: قارچ را به مایه سوخاری آغشته کنید

در این مرحله بعد از آنکه از خشک بودن کامل قارچ ها اطمینان پیدا کردید، آنها را به مواد سوخاری آغشته کنید. همه سمت قارچ باید کاملا به مایه سوخاری آغشته گردد.

مرحله ششم: قارچ سوخاری را استراحت دهید

قارچ ها را که به مایه سوخاری آغشته کردید در یک ظرف درب دار بریزید. درب ظرف را ببندید و آن را در یخچال قرار دهید. قارچ ها به مدت نیم ساعت باید در یخچال قرار بگیرند تا کاملا مایه سوخاری به خورد آنها برود.

مرحله هفتم: قارچ سوخاری را سرخ کنید

برای تهیه یک قارچ سوخاری برشته، یک عدد تابه با سایز مناسب را انتخاب کنید. به میزان کافی روغن در آن بریزید و تابه و روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ گردد. سپس قارچ ها را از یخچال بیرون بیاورید و در روغن داغ قرار دهید.

قارچ باید در روغن غوطه ور گردد تا به طور یکدست سرخ گردد. قارچ های سوخاری را روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن جذب دستمال گردد.

مرحله آخر: قارچ سوخاری را سرو کنید

قارچ سوخاری پفکی که با دلستر تهیه کردید آماده است. قارچ سوخاری را در کنار غذاهای دیگر و به تنهایی و با انواع سس () می توانید سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات مهم در تهیه قارچ سوخاری به روش فست فودی

  • نکته مهم در تهیه قارچ سوخاری این است که قارچ ها حتما باید خشک باشند. آنها را با آب زیاد نشویید و حتما بعد از شستشو کاملا آنها را خشک کنید تا نم نداشته باشند.
  • اگر قارچ خیس باشد لایه سوخاری به طور کامل به آن نمی چسبد و بعلاوه باعث آبکی شدن قارچ سوخاری می گردد.
  • برای سرخ کردن قارچ سوخاری حتما از روغن سرخ کردنی بهره ببرید. از آنجایی که این غذا با حرارت بالا و حجم زیادی از روغن تهیه می گردد حتما باید از روغن مایع سرخ کردنی استفاده گردد تا روغن جذب غذا نگردد.
  • استفاده از ادویه در طرز تهیه قارچ با پودر سوخاری کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. بنا به ذائقه خود از هر نوع ادویه ای در تهیه این غذا می توانید بهره ببرید.
  • حتما از دلستر بدون طعم یا همان دلستر کلاسیک در طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر بهره ببرید. دلستر باعث می گردد قارچ پفکی و ترد گردد.
  • استفاده بیش از میزان از دلستر در تهیه این غذا باعث از هم پاشیدن قارچ می گردد.
  • ساقه قارچ را می توانید کوتاه کنید، کاملا دور بریزید یا از آن در تهیه سوخاری بهره ببرید و آن ها را هم سوخاری کنید.
  • برای این که قسمت سوخاری قارچ تردتر و ضخیم تر باشد، می توانید دو بار آن را در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
  • حتما از تابه ای گود بهره ببرید تا قارچ ها در آن غوطه ور باشند. در غیر این صورت به طور یکنواخت سرخ نخواهند شد.
  • برای سرخ کردن قارچ سوخاری حتما روغن را به میزان زیاد بهره ببرید و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد. به این ترتیب قارچ سوخاری به تابه نمی چسبد و روغن کمتری هم به خود جذب می نماید.
  • به جای آرد سوخاری می توانید از خرده نان پودر شده هم بهره ببرید.
  • برای آنکه قارچ کاملا بپزد بهتر است از قارچ های کوچک و میانه استفاده گردد تا داخل آن خام نماند و آب نیندازد.

فوت و فن های خوشمزه شدن قارچ سوخاری

آیا قارچ سوخاری را می توان در سرخ کن بدون روغن درست کرد؟

بله. تهیه قارچ سوخاری در هواپز به سالم تر پخته شدن آن نیز یاری می نماید. در این روش کافی است مطابق با دستورالعمل های بالا قارچ را آماده کنید. سبد هواپز را به روغن آغشته کنید و قارچ ها را روی آن بچینید. دمای ایرفرایر را روی 180 درجه تنظیم کنید و حدود بیست دقیقه به آن فرصت دهید تا قارچ ها آماده شوند. در این زمان یکبار قارچ ها را بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد و سرخ گردد.

چرا قارچ سوخاری در هواپز خشک می گردد؟

دلیل خشک شدن هر نوع غذایی در هواپز نوع عملکرد و نحوه جریان هوای دستگاه است. برای حل این مشکل میزان روغن را کمی بیشتر در نظر بگیرید و زمان پخت و دمای دستگاه را به طور استاندارد و مناسب قارچ در نظر بگیرید.

قارچ سوخاری را معمولا با چه سسی سرو می نمایند؟

شما می توانید قارچ سوخاری را با سس کچاپ، سس تند، سس خردل، سس ساندویچ، سس فرانسوی یا سس رنچ سرو کنید.

چرا قارچ سوخاری آب می اندازد؟

  • از قارچ کوچک و میانه در تهیه سوخاری بهره ببرید. از آنجایی که داخل قارچ های بزرگ نرم هستند بافت داخلی شان را از دست می دهند و آب می اندازند.
  • قارچ بعد از شستن باید کاملا خشک گردد و هیچگونه رطوبتی نداشته باشد. خیس بودن قارچ باعث آب انداختن آن می گردد. جهت اطمینان می توانید قارچ ها را با یک پارچه یا دستمال مرطوب تمیز کنید.
منبع: افق کوروش
انتشار: 21 آذر 1403 بروزرسانی: 21 آذر 1403 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 1424

به "راز پفکی شدن قارچ سوخاری رستوران چیه؟ ، 2 رسپی فست فودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز پفکی شدن قارچ سوخاری رستوران چیه؟ ، 2 رسپی فست فودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید