خبرنگاران روایت جدید سازمان جهانی بهداشت از درمان کرونا

به گزارش پزشکی مدرن، تهران- خبرنگاران- سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه گفت که برخی روش های درمانی، شدت یا طول بیماری کووید- 19 را کاهش می دهد اما هنوز روش هایی برای از بین بردن این ویروس حاصل نشده است.

خبرنگاران روایت جدید سازمان جهانی بهداشت از درمان کرونا

به گزارش خبرگزاری رویترز، این سازمان که مقر آن در ژنو است، ابتکار عمل جهانی برای تولید واکسن و دارو و انجام آزمایش برای پیشگیری، تشخیص و مداوای کووید- 19 را هدایت می کند.

مارگارت هریس سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت: روش های درمانی در اختیار داریم که به نظر می رسد در مطالعات اولیه، شدت یا طول مدت بیماری را کاهش می دهد اما ما به روشی دسترسی نداریم که ویروس را از بین ببرد یا سرعت آن را متوقف کند.

وی با اشاره به لزوم انجام تحقیقات بیشتر، افزود: ما اطلاعات بالقوه مثبتی داریم اما به اطلاعات بیشتری نیاز داریم تا از کارآمدی این درمان ها 100 درصد اطمینان یابیم. وی نامی از روش های درمانی نبرد.

شرکت آمریکایی گیلیاد ساینس گفت که داروی ضد ویروسی رمدسیویر این شرکت به بهبود نتایج بیماران مبتلا به کرونا کمک کرده است.

مقام سازمان جهانی بهداشت با هشدار در مورد سطح انتظارات در ارتباط با واکسن کرونا گفت که کار بر روی این ویروس، مستلزم دقت بسیار است و تولید واکسن آن سخت است.

بیش از 100 واکسن بالقوه کووید- 19 در مرحله تولید است و برخی از آن ها در معرض آزمایش های بالینی واقع شده است.

سازمان جهانی بهداشت ماه گذشته میلادی گفت که تولید واکسن دستکم 12 ماه زمان نیاز دارد.

هریس با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کرونا در آفریقا تأکید کرد که کشورهای واقع در قاره آمریکا در زمان حاضر کانون شیوع این ویروس هستند.

وی در عین حال گفت که قاره آمریکا در مقایسه با کشورهای دیگر، از یک مزیت بزرگ برخوردار است و آن اینکه شاهد تجربه اندکی از شیوع بیماری های مسری بوده است.

تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه در نشست مجازی شورای مالی- اجتماعی سازمان ملل متحد که با موضوع سیاست های مؤثر در پاسخ به کووید-19 برگزار شد، ویروس کرونا را بسیار مسری و کشنده خواند و گفت؛ تولید واکسن این ویروس به 10 تا 16 ماه زمان نیاز دارد.

وی افزود: 19 هفته پیش ما هیچ چیزی درباره ویروس نمی دانستیم اما اکنون می دانیم که بسیار مسری و کشنده است.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه تا کنون نزدیک به چهار میلیون مورد مبتلا به کووید-19 به سازمان جهانی بهداشت گزارش شده، اظهار کرد: از ژانویه (دی ماه 98) برای تسریع در کشف واکسن برای این ویروس کار کرده ایم؛ با این حال ممکن است دستیابی به واکسن به 10 تا 16 ماه نیاز داشته باشد.

وی به ضرورت تأمین مالی برای این پروژه اشاره کرد و افزود: بودجه 8 میلیارد دلاری اخیر اروپا برای تولید واکسن برای همه، کافی نخواهد بود.

منبع: ایرنا
انتشار: 19 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 43

به "خبرنگاران روایت جدید سازمان جهانی بهداشت از درمان کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران روایت جدید سازمان جهانی بهداشت از درمان کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید