مقاله: رستوران ایتالیایی لا گریتا پوکت (تایلند)
به گزارش پزشکی مدرن، رستوران ایتالیایی لاگریتا، پس از بازسازی و بهبود دارای جذابیت دوچندانی شد و مکانی درجه یک را برای صرف یک غذای لذیذ و هیجان انگیز زیر نور ستارگان در تور پوکت فراهم آورد.
لاگریتا و تراس آن با رنگ های گرم و روشن رنگ آمیزی شده و با مبلمانی مدرن از جنس سنبل آبی مصنوعی بادوام با رنگ تیره چیدمان شده است. تراس های طبقه پایین و بالا دارای نرده های شیشه ای بدون قاب و چهارچوبی هستند که امکان تماشای نمایی یکدست و زیبا از دریا را برای مسافران تور تایلند فراهم می آورد. جو این رستوران درعین باکلاس بودن کاملا نامتظارهانه است و موسیقی جاز ملایمی که در پس زمینه نواخته می شود، محیط را برای شنیدن صداهای طبیعی مثل صدای امواج فراهم می کند و این مکان را به یکی از رستوران های تور پوکت تبدیل کرده است.
منوی غذای رستوران لاگریتا شامل لیستی از غذاهای لذیذ ایتالیایی است که توسط سرآشپز رمی با استعداد این رستوران، پاتریزیا باتولو، جایگزین شده اند: بروسپتا کامپانا با پنیر موزارلا از شیر بوفالوی محلی پوکت و سس پستو 220 بات، کلمارا با ناگت های پولنتا لیمویی، سالاد راکت، بوتارگا (ماهی تن یا ستاره دریایی خشک شده و نمک شود شده) و سالسا سبز با قیمت 270 بات، راویولی واگیو (راگو گوشت بیف آرام پزشده، قارچ فرنگی با اسفناج) به قیمت 450 بات تایلندی، اوسو بوچو (پولنتا لیمویی همراه با هویج های کوچک و چاشنی تهیه شده از جعفری خردشده، سیر، پوست لیموی رنده شده) به قیمت 680 بات، سالمون روسینیس با خمیر فوئی گراس، سس مادیرا و پیاز سرخ شده به قیمت 690 بات، و بشقاب میکس گوشت گریل شده و غذاهای دریایی که تنها غذای غیر ایتالیایی موجود در منوی رستوران لاگریتا پوکت می باشد. در سفارش این بشقاب گزینه های متنوعی وجود دارد: فیله استرالیایی (220 گرم) با قیمت 1150 بات، ماهی تن (150 گرم) به قیمت 620 بات، گوشت تازه گوسفند (سه تکه) به قیمت 980 بات و بسیاری گزینه های دیگر که همگی دارای طعمی ترکیبی از طعم های رایج در حوزه دریای مدیترانه و دریای آندامان است. و تجربه تمامی این طعم های متنوع در رستوران لاگریتا در تور پوکت امکان پذیر است.
منبع مقاله: رستوران ایتالیایی لا گریتا پوکت (تایلند)