طرز تهیه شربت لیموناد خانگی محشر، به سه روش رستورانی

به گزارش پزشکی مدرن، تابستان و عطش و گرمای فرسایشی آن! در روزهای گرم تابستان نوشیدنی های خنک سپر بلای ما می شوند و خنکای دلچسبی به بدنمان هدیه می نمایند؛ از انواع اسموتی میوه ای گرفته تا مثلا موهیتوی خیار و شربت های خنکی مثل لیموناد. از این رو ما در این مطلب قصد داریم چند روش تهیه شربت لیموناد خانگی را به شما آموزش دهیم تا به راحتی در منزل این نوشیدنی خنک تابستانی را تهیه و میل کنید؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی محشر، به سه روش رستورانی

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی

طرز تهیه لیموناد بدون شکر (عسلی) گازدار

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی

تجهیزات مورد احتیاج برای تهیه شربت لیموناد

  • فنجان یا کاسه متوسط برای اندازه گیری
  • چاقو و تخته برش
  • آبمیوه گیری یا مخلوط کن
  • پارچ
  • صافی با توری های ریز
مواد لازم
شکر1 فنجان
آب6 فنجان
یخبه میزان لازم
لیموی سنگی8 الی 10
لیموهای برش داده شدهچند تکه برای تزیین

اگر لیمو را با آبمیوه گیری دستی آب بگیرید لیمو باید را به دو قسمت تقسیم کنید و آن ها را روی آبمیوه گیری فشار دهید. خب در اینصورت آبی که از لیمو خارج می گردد آبلیموی خالص است ولی با این روش، دریافت آب از لیموها با سرعت کمتری انجام می گردد.

اما اگر لیمو را داخل مخلوط کن بریزید باید ابتدا هر لیمو را به چند قسمت برش بزنید و سپس آن ها را با پوست، داخل مخلوط کن بریزید در این صورت چون پوست لیمو که کمی مزه تلخی دارد همراه با لیمو ها مخلوط شده می توان اینطور گفت که آبلیموی آن همراه با آب پوست آن است ولی با این روش، دریافت آب از لیموها با سرعت بیشتری انجام می گردد. معمولا هنکامیگه شما لیمو می خرید و به مکانهایی که آب لیمو می گیرند مراجعه می کنید از همین روش استفاده می نمایند.

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی ساده (روش اول) :

  1. آبلیمویی که تهیه کردید را داخل ظرفی بریزید و سپس کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانیکه شکر در آبلیمو حل نشده به هم زدن ادامه دهید.
  2. سپس این مواد را داخل پارچ بریزید و به آنها آب اضافه کنید و حداقل 1 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
  3. برای سرو کردن این مواد را داخل لیوان ریخته و تکه های یخ و لیموهای برش داده شده را به آن اضافه کنید.

نکته: لیموناد تهیه شده را به مدت 4 الی 5 روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای تزئین می توانید از برگ های نعناع بهره ببرید.

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی (روش دوم) :

  1. ابتدا در قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کم کم آب لیمو و شکر را به آن اضافه کنید تا شکر در آب حل گردد.
  2. قابلمه را از روی حرارت بردارید و درِ آن را ببندید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط اتاق گذارید.
  3. برای سرو کردن، این مواد را داخل لیوان ریخته و تکه های یخ و لیموهای برش داده شده را به آن اضافه کنید.

نکته: لیموناد تهیه شده را به مدت 4 الی 5 روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای تزئین می توانید از برگ های نعناع بهره ببرید.

طرز تهیه لیموناد بدون شکر (عسلی) گازدار

مواد لازم
آب گازدار یا سودا1 لیتر، خنک باشد
آب لیموی تازه 1 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
عسل1/2 پیمانه (ترجیحا رنگ روشن باشد)
یخمقداری
نعناع تازه (اختیاری)چند پر

مراحل تهیه لیموناد گازدار عسلی

  • 1/2 پیمانه آب و شکر را داخل پارچی عظیم خوب بهم بزنید تا شکر حل گردد.
  • عسل را داخل آن بریزید و بهم بزنید تا کاملا با آب و شکر مخلوط گردد.
  • آب لیمو را داخل مخلوط بریزید. حالا این مخلوط آماده را داخل آب گازدار بریزید و فقط یکبار بهم بزنید. یخ و نعناع را به آن اضافه کنید.

نکات مهم:

  • استفاده از آب لیموی تازه مهمترین نکته در درست کردن این نوع لیموناد است.
  • برای جلوگیری از پایین رفتن آب لیموناد، گیلاس یا انگور را فریز نموده و از میوه یخ زده به عنوان قالب یخ بهره ببرید.
  • تا زمانی که آب و عسل و شکر بطور کامل مخلوط نشدند، آب لیمو یا آب گازدار را اضافه نکنید.

سخن آخر

رایج ترین خواص شربت لیموناد خانگی، برای برطرف عطش و تشنگی است و بدن شما را در برابر تشنگی در هوای گرم مقاوم می نماید. مقاومت بدن را افزایش می دهد و از عفونت ها جلوگیری می نماید زیرا سم زدایی قوی است. هنکامیگه گلودرد دارید می توانید شربت لیموناد را تهیه کنید و با آن قرقره کنید تا گلو دردتان تسکین یابد. شربت لیموناد به دلیل داشتن لیمو سرشار از ویتامین A، B و C است. نوشیدنی لیموناد برای درمان یبوست و همچنین برای درمان تب مفید است. شربت لیموناد خانگی از ایجاد سنگ در کلیه ها جلوگیری می نماید.

بنابراین برای فرار از عطش تابستانی، پیشنهاد می کنیم این شربت را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. شما همچنین می توانید طرز تهیه شربت شیره انگور، نوشیدنی توصیه شده در طب سنتی و طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشرنگ، شفاف و خوشمزه را نیز در انگیزه آموزش ببینید.

از قلم نیاندازید که ما پذیرای نظرات و تجربیات ارزشمند شما هستیم؛ پس در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 7 آبان 1399 بروزرسانی: 7 آبان 1399 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 259

به "طرز تهیه شربت لیموناد خانگی محشر، به سه روش رستورانی" امتیاز دهید

22 کاربر به "طرز تهیه شربت لیموناد خانگی محشر، به سه روش رستورانی" امتیاز داده اند | 3.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت لیموناد خانگی محشر، به سه روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید