طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

به گزارش پزشکی مدرن، سوفله پنیر یک خوراک یا پیش غذای خوش آب و رنگ فرانسوی است که با پنیر و شیر و تخم مرغ تهیه می گردد و دلیل خوشمزگی آن را به کره زیاد نسبت می دهند.

طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

(به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن نوزدهم بوجود آمده است. محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم باز میشود. سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می شود. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می شود. به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف،سبزیجات، پنیر و مواد گوناگان دیگر پخته شده و بصورت پوره در می آید و ممکن است در آن زرده تخم مرغ نیز بکار رود سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می شود. پس از پخت پفت می نماید. در اینجا طرز تهیه سوفله ای را برای شما سروران گرامی بیان خواهیم کرد که ترکیب شیر و تخم مرغ و پنیر است و به آن سوفله پنیری گفته می شود و آن را بتوانید در منزل تهیه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه سوفله پنیری

کره2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت5 قاشق غذاخوری
شیرنصف پیمانه
تخم مرغ4 عدد
پنیر پیتزا2 پیمانه
پودر پنیر پارمیژان1/4 پیمانه
فلفل سیاهبه میزان کافی
نمک به میزان کافی
سبزی خشک مثل شوید1 قاشق مرباخوری
پول بیبر به میزان کافی

طرز تهیه سوفله پنیری

  1. کره را در ظرفی روی حرارت آب کنید 3 قاشق آرد ذرت را داخل آن تفت دهید (تا زمانی که بوی آرد برود).
  2. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد به حالت خمیر درآیند سپس. خاموش کنید و کنار بگذارید.
  3. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده و سفیده آن ها را حسابی بهم بزنید تا مثل برف سفید شود و این را هم کنار بگذارید.
  4. زرده تخم مرغ ها را تک تک به مواد خمیری افزوده و بهم بزنید.
  5. پنیر پیتزا و 2 قاشق مابقی از آرد ذرت و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و هم بزنید. و فرصت دهید تا خنک شود.
  6. سفیده تخم مرغ ها که سفید رنگ شده است را نیز با این مواد اضافه کنید اما در این مرحله خیلی مواد را هم نزنید و فقط با قاشق مواد را بالا پایین کنید تا سفیده و مواد مخلوط شوند.
  7. در خاتمه هم شوید و فلفل یا پول بیبر را اضافه نمایید تا با مواد مخلوط شود.
  8. داخل و دیواره ظرف سوفله ها یا رامکین با کره چرب کنید و مایه سوفله را داخل آنها بریزید (تا سر پر نکنید و جا برای پف کردن بگذارد).
  9. پنیر پارمیژان را بر روی مایه بپاشید و در فر 200 درجه سانتی گراد پیش گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید.

سوفله پنیری پف نموده

نکات

  • پودر بیبر چیست؟

فلفل قرمز اشکال متنوعی برای مصرف دارد که یکی از آن ها پول بیبر است. در این ادویه، فلفل قرمز خشک نیمکوب و خرد شده و پس از مخلوط شدن با ادویه های مخصوص، روانه بازار خرید می شود . پول بیبرهای اصل، فقط فلفل قرمز تنها نیستند و مزه و طعم های دیگری را در کنار تندی دارند که امکان خوردن مستقیم را هم برای مصرف کننده فراهم می کنند .

  • رامکین چیست؟

ظرف چینی گرد با کف صاف که برای پخت سوفله استفاده می شود.

  • سفیده تخم مرغ باعث پف کردن سوفله است که حتما بایستی بهم زده بشود تا به رنگ برف درآید و پس از اضافه کردن آن به مواد نباید هم زده بشود فقط تا حدی که مخلوط شود کافی است.
  • ظرف شما بایستی فضا برای پف کردن داته باشد.
  • در فر را هنگام پخت باز نکنید زیرا در پف کردن اختلال ایجاد می نماید.

سوفله پنیری در ظرف رامکین

ضروری است در اینجا به تفاوت سوفله و گراتن اشاره کوچکی کنیم:

همانگونه که میدانید تنها تفاوت این دو در پف کردن است. دلیل پف کردن سوفله همانطور که اشاره شد حضور سفیده تخم مرغ است پس در گراتن سفیده تخم مرغ اضافه نمیشود همچنین در سوفله معمولا از شیر استفاده می شود.

حال می توانید این سوفله پنیری را در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان.... .

منبع: ستاره
انتشار: 12 آذر 1399 بروزرسانی: 12 آذر 1399 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 336

به "طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید