طرز تهیه سرکه سیب خانگی؛ یک معجون لاغری

به گزارش پزشکی مدرن، بعد از 3 تا 7 روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم گذاری می نماید. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می گردد.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی؛ یک معجون لاغری

سرکه یک فراورده است طبیعی که برای مصارف مختلف از آن استفاده می گردد مانند خوراکی و پزشکی و پاک کنندگی. در ادامه با روش فوری و آسان تهیه سرکه سیب آشنا می شوید. کمتر کسی است که با خواص بی نظیر سرکه سیب آشنا نباشد. چه خوب است که این معجون لاغری را خودتان در منزل درست کنید و از فواید سرکه سیب خانگی بهره ببرید.

مواد لازم

سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)

شکر برای هر 10 کیلو سیب نیم کیلو

آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)

طرز تهیه

ابتدا سیب را خرد کنید. فقط چوب سر سیب دور ریخته گردد. بقیه قسمت ها بماند مسئله ای ندارد.

سیب های خرد شده را داخل دبه بریزید، شکر ریخته و به قدری آب بریزید که روی سیب ها را بپوشانید.

درِ دبه را نیمه باز بگذارید تا هوا داخلش جریان داشته باشد و مانع کپک زدنش گردد.

دبه را در محلی گرم بین دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. اگر آفتاب باشد هم زود ترش می گردد و هم کرم نمی زند.

بعد از 3 تا 7 روز مگس سرکه جذب بوی میوه شده و درون سرکه تخم گذاری می نماید. این امر باعث ترش و تیز شدن سرکه می گردد.

مگس سرکه برای تهیه سرکه مفید است. در ضمن باید یک چهارم دبه خالی باشد.

بعد از 50-40 روز صاف نموده و سرکه را جدا کنید.

نکات مهم در تهیه سرکه سیب خانگی

1- سیب های باکیفیت انتخاب کنید، چون در طعم سرکه موثر است.

2- از ترکیب سیب های مختلف بهره ببرید.

3- هرچه سیب ها رسیده تر و شیرین تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.

4- حتما قبل از خرد کردن سیب ها، آن ها را در آب سرد بشویید.

5- هرچه سیب بیشتری بردارید سرکه بیشتری خواهید داشت، اما برای اولین بار بهتر است با 3 سیب امتحان کنید.

6- اگر از سیب ارگانیک استفاده می کنید، لازم نیست هسته و چوبش را جدا کنید.

7- سیب ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید تا سریع تر تخمیر شوند.

8- برای تهیه سرکه هرگز از ظرف فلزی استفاده نکنید. شیشه تمیز و استریل بهترین ظرف است.

9- مقدار آبی که روی سیب می ریزید به اندازه ای باشد که سطح سیب را بپوشاند.

10- اگر آب سطح سیب را نگیرد ممکن است سرکه پوسیده و خراب گردد. آب زیاد هم نریزید که سرکه رقیق گردد.

11- برای هر سیب یک قاشق چایخوری (4 گرم) شکر کافی است.

12- در شیشه را با پارچه تمیز پنبه ای بپوشانید.

13- مخلوط را یک یا دو بار در روز با قاشق چوبی هم بزنید. هم زدن مخلوط به فرایند تخمیر و همچنین جابه جایی سیب در شیشه یاری می نماید.

14- بعد از یکی دو هفته وقتی همه سیب ها به ته شیشه بروند، فرایند تخمیر صورت گرفته است.

15- مخلوط را از صافی پارچه ای تمیز رد نموده، داخل شیشه ای بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید.

16- به مدت 3 تا 6 هفته بگذارید تخمیر گردد و هر چند روز یک بار هم بزنید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرادید
انتشار: 16 آبان 1399 بروزرسانی: 16 آبان 1399 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 280

به "طرز تهیه سرکه سیب خانگی؛ یک معجون لاغری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سرکه سیب خانگی؛ یک معجون لاغری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید