تور استانبول: طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی شوید
به گزارش پزشکی مدرن، دمی گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.
مواد لازم برای تهیه استانبولی:
- برنج: یک و یک دوم پیمانه
- گوجه فرنگی: 6 عدد میانه
- پیاز: 2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 30 گرم
- نمک، فلفل و زرچوبه: به اندازه لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
2. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب نموده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .
3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام گردد و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده گردد.
4. می توانید از سیب زمینی و بادمجان نگینی شده هم در این ترکیب بهره ببرید.
منبع: ایرنا زندگی