تور استانبول: طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی شوید

به گزارش پزشکی مدرن، دمی گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

تور استانبول: طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی شوید

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی:

  • برنج: یک و یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی: 6 عدد میانه
  • پیاز: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 30 گرم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب نموده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام گردد و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده گردد.

4. می توانید از سیب زمینی و بادمجان نگینی شده هم در این ترکیب بهره ببرید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 851

به "تور استانبول: طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور استانبول: طرز تهیه استانبولی؛ از خوردنش سیر نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید