سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟

به گزارش پزشکی مدرن، آیا تا به حال چیزی درباره فواید نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز شنیده اید؟ اگر این گونه نیست، باید بدانید که سرکه سیب محصولی فراتر از یک چاشنی سالاد محسوب می گردد.

سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟

سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت سیب به دست می آید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت می گیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است.

سرکه سیب چه تاثیری در درمان عفونت گوش دارد؟

هنگامی که مدت تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه می دهد که ظاهری تیره به آن می بخشد. این نشانه ای از کیفیت بالاتر محصول بوده و شرایط ایده آل برای مصرف سرکه سیب محسوب می گردد. با این وجود، سرکه سیب معمولا فیلتر و پاستوریزه شده و بر همین اساس ظاهری شفاف پیدا می نماید که در سرکه های سیب موجود در فروشگاه ها مشاهده می گردد.

سرکه سیب یک نوشیدنی قلیایی ساز است

مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایده آل است و از این رو، شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد می نماید. افزون بر این، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان یاری می نماید.

از قلم نیاندازید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی، نمک و دیگر مواد غذایی مشابه می تواند pH بدن را اسیدی سازد، که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایده آل است.

سرکه سیب به گوارش یاری می نماید

نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین می دهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیدته معده و سوزش سر دل یاری می نماید.

مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب می گردد.

اگر چنین مسائل پیش از این ایجاد شده اند، شما همچنان می توانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.

سرکه سیب برای دیابت مفید است

اسید استیک موجود در سرکه سیب به کاهش سطوح قند در خون یاری می نماید، زیرا از گوارش کامل کربوهیدرات های پیچیده جلوگیری می نماید.

نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم هایی را که مسئول تجزیه کربوهیدرات ها هستند غیر فعال می نماید. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری می نماید.

سرکه سیب از بیماری قلبی عروقی پیشگیری می نماید

سرکه سیب حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار می نماید، که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر می گردد.

اگر سطوح کلسترول شما بیش از مقدار بالا است، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.

سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش می دهد

اثر آنتی بیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت یاری می نماید. بعلاوه، این محصول اندازه مخاط را کاهش داده و سینوس ها را پاکسازی می نماید و از این رو، گرفتگی کمتری در آنها دیده می گردد.

اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شده اید، انجام دهید.

مصرف سرکه سیب به مدت 10 روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت می نماید.

بعلاوه، اگر به گلو درد یا مسائل التهابی مبتلا شده اید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر عمل می نماید.

سرکه سیب به سود باکتری های روده عمل می نماید

آیا از یبوست مزمن یا گاه به گاه رنج می برید؟ در این مورد، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب از تداوم این مشکل پیشگیری می نماید.

برخلاف باور عمومی، سرکه سیب موجب شکل گیری مسائل اسیدیته نمی گردد، زیرا یک غذای قلیایی است.

سرکه سیب کلیه ها را سم زدایی می نماید

آیا از عفونت های کلیوی رنج می برید یا سنگ های کلیه برای شما مشکل آفرین شده اند؟ اگر این گونه است، مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب هنگام صبح را مد نظر قرار دهید.

بعلاوه، دنبال کردن توصیه پزشک خود و نوشیدن آب به اندازه کافی را از قلم نیاندازید. اگر به مصرف آبمیوه علاقه دارید، اطمینان حاصل کنید فاقد شیرین کننده باشند. بعلاوه، نمک را به مدت دو هفته از رژیم غذایی خود کنار بگذارید.

سرکه سیب به کاهش وزن یاری می نماید

به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع می نماید.

سرکه سیب سرشار از ویتامین B6 و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمع شده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف یاری می نماید.

سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟

دو روش برای نوشیدن سرکه سیب وجود دارند. گزینه ساده نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب است. اما اگر عطر و طعم آن برای شما بیش از مقدار قوی است، می توانید آن را در یک لیوان آب، چه سرد یا گرم، ترکیب کنید.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: فرادید
انتشار: 16 بهمن 1401 بروزرسانی: 16 بهمن 1401 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 1251

به "سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید