دلایل افزایش مصرف قهوه در کرونا چیست؟

به گزارش پزشکی مدرن، در ماه های ابتدایی سال 2020 میلادی ویروسی عجیب و خطرناک در کشور چین شیوع پیدا کرد که به سرعت تمام جهان را گرفتار خودش کرد: ویروس کرونا. یکی از مؤثرترین راه های پیشنهادی برای مقابله با این ویروس کشنده، ماندن در خانه اعلام شد. با همه گیری این ویروس، مردم در سراسر جهان مجبور به خانه نشینی شدند. این قرنطینه خانگی، تغییرات زیادی را در سبک زندگی افراد، به خصوص عادات غذایی ، به همراه داشت و یکی از مهم ترینِ این تغییرات افزایش مصرف قهوه در کرونا بوده است.

دلایل افزایش مصرف قهوه در کرونا چیست؟

اکنون بعد از گذشت تقریباً دو سال از شروع همه گیری ویروس کرونا، شاهد ادامه تغییرات رفتاری به اسم عادات و رفتارهای تازه در افراد هستیم. تا پیش از کرونا، نوشیدن قهوه در کافه برای بسیاری از افراد یک عادت روزانه بوده است. با توجه به محبوبیت قهوه، آنالیز تغییر در اندازه مصرف قهوه در کرونا نتایج جالبی را به همراه داشته باشد. اصلاً میزان قهوه مصرفی در خانه ها کم شده است یا زیاد؟ برای یافتن پاسخ این سؤالات با ما همراه باشید.

  • تأثیرات پاندمی کرونا بر کافه ها و عادت تازه
    • افزایش مصرف قهوه در کرونا: افزایش تمایل به مصرف قهوه خانگی
  • چطور تقاضای مصرف قهوه در دوران قرنطینه افزایش یافت؟
  • نقش هوشمندانه کافه ها در افزایش مصرف قهوه در کرونا
  • افزایش مصرف قهوه در کرونا: تأثیر کرونا بر آینده صنعت قهوه
  • پیشنهاداتی برای مصرف قهوه در کرونا

تأثیرات پاندمی کرونا بر کافه ها و عادت تازه

با الزام به قرنطینه خانگی بسیاری از کارمندان مجبور به دورکاری شدند. به این ترتیب دورکاری بیش از پیش در بین افراد در سراسر دنیا اپیدمی شد. یکی از تاثیرات این اپیدمی، منع حضور در مکان های عمومی و بسته شدن کافه ها بود. اما بسته شدن کافه ها بیش از آن که بر مشتریان پروپاقرص قهوه تاثیر منفی داشته باشد، بر صاحبان کافه ها فشار مالی زیادی را وارد آورد.

با این مقدمه، آیا اتفاقات اخیر در اندازه مصرف قهوه و دیگر نوشیدنی های کافئین دار تغییری داشته است؟ پاسخ به این سوال با توجه به شرایط بحرانی کرونا، چندان هم سخت نیست. اما سوال مهم تر این که نحوه تغییرات چگونه بوده است؟ کافی شاپ ها و رستوران ها برای ایجاد عایدی در دوران قرنطینه چه اقداماتی را اتخاذ کردند؟

افزایش مصرف قهوه در کرونا: افزایش تمایل به مصرف قهوه خانگی

قرنطینه باعث شد تا بسیاری از مشاغل مجبور به کار از خانه شوند. کارمندان دورکار که دیگر امکان کافه رفتن نداشتند، چاره ای جز درست کردن قهوه در خانه نداشتند. به این ترتیب، نوشیدن قهوه خانگی برای این افراد نه تنها راهی برای افزایش بازدهی محسوب می شد، بلکه خاطره خوشی های کافه رفتن در روزهای پیش از کرونا را هم یادآوری می کرد. با این که میزان مصرف دنیای قهوه با وجود بسته شدن کافه ها، حدود پنج دهم درصد کاهش داشته است، اما تمایل به مصرف قهوه در خانه بیشتر شد.

افزایش مصرف قهوه خانگی، تقاضای خرید لوازم و ادوات تهیه قهوه را به میزان تقریبی 11 درصد افزایش داد. شاید جالب باشد بدانید که یکی از پرطرفدارترین قهوه های خانگی، قهوه فرانسه است و یکی از لوازم محبوب دماوری قهوه فرنچ پرس است. در دوران کرونا، محبوبیت دماوری قهوه فرانسه با استفاده از فرنچ پرس حتی افزایش بیشتری هم داشته است.

با توجه به این توضیحات، افزایش تقاضا برای خرید قهوه های فوری یا پودر قهوه دمی چندان هم دور از فکر نیست. طبق آمار، خرید قهوه در این دوران 27 درصد افزایش داشته است که از این میان حدود 25 درصد افراد از همان لوازم قدیمی خود برای تهیه قهوه استفاده نموده اند.

در عین حال، آمارها حاکی از آن است که 40 درصد مردم به استفاده از روش ها و دستگاه های تازه برای تهیه قهوه روی آوردند. از طرفی با تکرار و تمرین بسیار اعتماد به نفس مردم در تهیه قهوه هم بیشتر شد. در این میان، پرطرفدارترین نوع قهوه ای که به راحتی هم تهیه می شده آیس لاته بوده است. در همین رابطه بد نیست بدانید که آیس کافی با قهوه دم کشیده سرد تفاوت دارد که البته طبق یک اشتباه رایج به جای هم شناخته می شوند.

با شیوع ویروس کرونا و بسته شدن کافه ها مصرف قهوه در کرونا به صورت کلی کاهش داشته است. این در حالی است که کارمندان دورکار و خانه نشینی دو عامل روی آوردن به مصرف قهوه خانگی بوده است. در دوران قرنطینه خانگی، بسیاری از افراد بیشتر از گذشته اقدام به تهیه قهوه در خانه کردند.

چطور تقاضای مصرف قهوه در دوران قرنطینه افزایش یافت؟

با همه گیری ویروس کرونا حدود 95 درصد بیزینس ها در سال 2020 به طور موقت یا همیشگی از بین رفتند. صنعت قهوه هم از این قاعده مستثنا نبوده است. با بسته شدن کافه ها و رستوران ها و افزایش تقاضا برای کار در خانه، به به صنعت قهوه شوک زیادی وارد شد. آیا مصرف قهوه در کرونا به طور کامل متوقف شد؟ پس مردم در شرایط تازه، نوشیدنی محبوب خود را از کجا یا چطور تهیه می کردند؟

مردمی که تا قبل از کرونا هر روز صبح از کافه مورد علاقه خود قهوه مخصوصشان را سفارش می دادند یا در راستا برگشت از کار با دوستان و همکاران سری به کافه می زدند، دیگر حتی اجازه خروج از خانه را هم نداشتند، چه رسد به کافه رفتن و نوشیدن قهوه در کافه ها.

نقش هوشمندانه کافه ها در افزایش مصرف قهوه در کرونا

در بریتانیا تقریبا 80 درصد کافه ها در ماه های ابتدایی پاندمی فعالیت خود را متوقف کردند. در پی متوقف شدن فعالیت مشاغل مختلف از جمله کافه ها، بسیاری از آن ها به واسطه زیان مالی فعالیت خود را برای همواره تعطیل کردند. اما از میان کافه هایی که همچنان باز ماندند و به فعالیت خود ادامه دادند، 70 درصد سفارشات همچنان به صورت بیرون بر انجام می گردد. کرونا باعث شد تا بیشتر کافه ها و رستوران ها به ارائه خدمات آنلاین روی آورند. به عبارت دیگر، ماهیت فعالیت کافه ها مانند بسیاری از مشاغل دیگر، پس از کرونا تغییر کرد.

به منظور جبران بخشی از خسارات مالی ناشی از پاندمی، قبول سفارشات آنلاین به یک گزینه بی چون و چرا بدل شد. این روزها، کم نیستند کافه هایی که سفارشات بیرون برشان از تعداد سفارش های حضوری بیشتر باشد. شرایط مشابهی در بسیاری از کشورهای دنیا وجود دارد. بعضی از کافی شاپ ها هم شروع به فروش لوازم مورد احتیاج برای تهیه قهوه خانگی، کردند. همه این اقدامات هوشمندانه باعث شد تا بخشی از خسارات جبران گردد.

کرونا باعث شد تا بیشتر کافه ها و رستوران ها به ارائه خدمات آنلاین روی آورند. مصرف قهوه در کرونا، بیشتر به شکل سفارش های آنلاین یا بیرون بر عایدی.

افزایش مصرف قهوه در کرونا: تأثیر کرونا بر آینده صنعت قهوه

تاثیرات منفی پاندمی کرونا بر تمامی مشاغل غیرقابل انکار است. با این وجود، کم کم و با تغییرات کوچک همه مشاغل آماده می شوند تا به حالت عادی قبل از کرونا بازگرداند. در همین میان، با وجود شرایط عجیب حاکم بر دنیا، عادت های تازهی وارد زندگی مردم شد و مردم به این تغییرات تازه عادت کردند. یکی از این عادت های تازه، افزایش تقاضا برای تهیه قهوه خانگی است. به اسم مثال، در طول دوران قرنطینه، تقریبا بیشتر مردم طرز تهیه چند مدل قهوه یا حداقل طرز تهیه قهوه مورد علاقه خود را یاد گرفتند.

با توجه به مالی و به صرفه بودن تهیه قهوه، بسیاری از افراد ترجیح داده اند تا فرایند تازه تهیه قهوه خانگی را ادامه دهند.

با این تصمیم، نه تنها مصرف قهوه در کرونا افزایش داشت، بلکه راهی مطمئن برای جلوگیری از افزایش احتمال ابتلا بوده است.

با افزایش تجربه افراد در تهیه قهوه، دانش آن ها هم در این زمینه بیشتر می گردد. در نتیجه، هرکس می تواند آگاهانه تر از دوران پیش از کرونا قهوه مخصوص خود را انتخاب کند. با باز شدن کافه ها افراد کمتری در مواجهه با منویی پر از اسامی قهوه های مختلف گیج می شوند.

جالب است که بسیاری از افراد حتی در خصوص قهوه اطلاعات خاصی نداشتند یا به هیچ اسم از نوشیدن قهوه لذت نمی بردند، تنها پس از مدتی خانه نشینی به سمت نوشیدن مقادیر بیشتری از قهوه روی آوردند. افزایش اطلاعات مردم در سراسر دنیا در زمینه قهوه چه ارتباط با طرز تهیه و چه دماوری عامل تأثیرگذاری در افزایش مصرف قهوه در کرونا بوده است.

پیشنهاداتی برای مصرف قهوه در کرونا

  • هر روز که می گذرد مراکز عمومی مختلفی از جمله کافه ها فعالیت مجدد خود را به صورت حضوری شروع می نمایند و آماده پذیرایی از مردم هستند. از طرف دیگر، کرونا همچنان قربانی می گیرد. در این میان، وظیفه شما به اسم یک شهفرایند وظیفه شناس این است که همچنان تا جایی که برایتان مقدور است در مکان های عمومی و شلوغ حاضر نشوید.
  • اگر قرار یا جلسه کاری حضوری مهمی داشتید، حتما از سلامت خود و دیگر افراد مطمئن شوید.
  • یکی از مسائل دوران کرونا بسته شدن کافه ها است. آن هایی هم که باز هستند، شلوغ اند و خطر ابتلا و همه گیری را افزایش می دهند. پس تا حد امکان ترجیح بدهید قهوه را خودتان در خانه میل کنید.
  • اگر از هواداران نوشیدن قهوه هستید، شاید بهتر باشد طرز تهیه انواع قهوه با یاری لوازم تولید قهوه را یاد بگیرید. اگر دستگاه حرفه ای تهیه قهوه دارید، طرز تهیه قهوه اسپرسو را به شیوه حرفه ای ها یاد بگیرید.
  • شاید تصور می کنید قهوه فوری چیزی جز اضافه کردن یک قاشق قهوه به همراه میزانی آب است. اگر این طور است پیشنهاد می کنیم طرز تهیه قهوه فوری و تمام نکات آن را هم یاد بگیرید تا بدانید با همین قهوه فوری هم می گردد یک طعم خوب را تجربه کرد.
  • موکاپات دارید و خیلی طرز استفاده از آن را نمی دانید؟ طرز استفاده از موکاپات سخت نیست. کافی است تمام نکات لازم برای دماوری قهوه با این دستگاه را بدانید. چند بار دماوری با قهوه را با آن امتحان کنید تا قلقش دستتان بیاید.
  • در روزهایی فرصت کافی برای تهیه و دماوری قهوه ندارید. شاید هم زمان جلسه آنلاین نزدیک است و فرصت جوش آوردن آب برای تهیه قهوه فوری را ندارید. برای این مواقع، بد نیست کمی سولاته را در یخچال از قبل داشته باشید. هم خنک است و هم مزه قهوه واقعی را با همان لذت تجربه خواهید کرد.
  • هنوز نمی دانید سولاته چیست و تا به حال امتحانش ننموده اید؟ در اولین اقدام به خرید بعدی از پلتفرم های خرید آنلاین، نام سولاته را در فهرست کالای موجود جستجو کنید. آن را سفارش بدهید و امتحانش کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: diabetesngo.ir شناسه مطلب: 816

به "دلایل افزایش مصرف قهوه در کرونا چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلایل افزایش مصرف قهوه در کرونا چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید